Scroll to top
DEEN
Newsletter

Edge Elbside DNA - Vattenfall Headquarters

blauraum designed the building at a central location of the HafenCity as a sustainable wood hybrid construction. Its complex DNA takes into account the interests of the many stakeholders: It provides modern and open working spaces grouped around a large sun atrium. The city gains a lively and public ground floor zone, while the owner can respond flexibly to possible changes in use.

 

 

Location

Hamburg, Elbbrücken quarter, building site 117

Client:

EDGE Hamburg, Vattenfall

Gross floor area:

22,700 m² all

Competition:

Two-week Workshop, 2019, 2nd prize

Location

Hamburg, Elbbrücken quarter, building site 117

Client:

EDGE Hamburg, Vattenfall

Gross floor area:

22,700 m² all

Competition:

Two-week Workshop, 2019, 2nd prize

Related Projects

Hamburg – 2019
Hamburg DE – 2019
Frankfurt am Main DE – 2017